Pott Assurantiën
Bel 076-5035436 of mail info@pott-assurantien.nl

Hypotheek

Een hypotheek afsluiten is een ingewikkelde zaak; er komt van alles bij kijken waar u niet dagelijks mee te maken heeft.  De weg naar het afsluiten van de juiste hypotheek is daarom niet de eenvoudigste en vaak komt u veel obstakels tegen.

Wij van Pott assurantiën weten als geen ander u hier doorheen te loodsen en u te voorzien van die informatie die u nodig heeft. Niet alleen de kennis van de hypotheken, maar ook de contacten met zo goed als alle, op de Nederlandse markt opererende, banken en verzekeringsmaatschappijen, zorgen er voor dat wij voor u altijd de beste hypotheek kunnen vinden.

Maximale Hypotheek Calculator

hypotheek-etten-leurVia de Maximale Hypotheek Calculator kunt u uw maximale hypotheek berekenen. Uiteraard bekijken we graag met u de mogelijkheden en wat in uw situatie de optimale oplossing is.

U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Wilt u graag dat wij contact met u opnemen, vult U hieronder dan uw gegevens in. Wij maken dan enkele indicatieve berekeningen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Komt u in aanmerking voor koopsubsidie?

Wellicht komt u in aanmerking voor koopsubsidie. Op de website van het ministerie van VROM kunt u hier meer informatie over vinden. Klik hier voor meer informatie.