Pott Assurantiën
Bel 076-5035436 of mail info@pott-assurantien.nl

Ongevallenverzekering

Er gebeuren in Nederland per jaar meer dan 3 miljoen ongelukken. Gelukkig lopen de meeste goed af. Maar soms is het leed niet te overzien wanneer iemand overlijdt of blijvend invalide wordt. De ongevallenverzekering is daarom een onmisbaar onderdeel van uw verzekeringspakket. De ongevallenverzekering keert uit wanneer iemand na een ongeval overlijdt of blijvend invalide wordt. Ongeacht of het ongeluk uw eigen schuld was of niet. En u kunt met de uitkering doen wat u zelf wilt. En voor de premie hoeft u het niet te laten want u hebt al een gezinsongevallenverzekering vanaf € 42,50 per jaar. Wij werken veel samen met een verzekeringsmaatschappij die van oudsher gespecialiseerd is in ongevallenverzekeringen en dat ziet u terug in de uitstekende polisvoorwaarden:

  • De dekking geldt 24 uur per dag, waar u of uw gezinsleden ook zijn of doen.
  • De verzekering heeft een hoge uitkering bij invaliditeit, vooral bij ernstige invaliditeit (bij 100% van
  • € 70.000,= tot € 175.000,=; afhankelijk van het gekozen pakket).
  • De gezinsongevallenverzekering is laagdrempelig: u hoeft niet medisch gekeurd te worden en we kijken niet naar uw beroep of naar welke sporten u beoefent.
  • Een ongeval als gevolg van ziekte is gedekt (is vaak bij andere maatschappijen uitgesloten).
  • Als u motor rijdt is dat gewoon gedekt.
  • Als u als amateur risicovolle sporten beoefent is dat gewoon gedekt (m.u.v. gemotoriseerde sporten).

Uiteraard kunnen wij u ook een persoonlijke ongevallenverzekering aanbieden. Bijvoorbeeld als een voordelig alternatief in plaats van of aanvullende voorziening naast een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor (startende) zelfstandigen.

Neemt u voor verdere toelichting vrijblijvend contact met ons op.