Pott Assurantiën
Bel 076-5035436 of mail info@pott-assurantien.nl

Reis & Annulering

Iedereen kent wel de gruwelijke verhalen van mensen die in het buitenland gestrand waren en die geen (passende) reisverzekering hadden afgesloten. De duizenden euro’s kosten van de helikopter die als hulpmiddel was ingeschakeld moesten zij zelf betalen, waardoor ze de eerste jaren niet meer op vakantie konden.

Gelukkig is de bewustwording van het nut van een goede reis- en of annuleringsverzekering bij veel mensen inmiddels wel aanwezig.

Neemt u voor een goed advies eens vrijblijvend contact met ons op. Uit alle aanbieders waar wij zaken mee doen, kunnen wij voor u vast en zeker een verzekering met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding vinden die aansluit op uw wensen.

Online aanvragen

U kunt online zelf direct uw aflopende reis online verzekeren of direct uw doorlopende reisverzekering afsluiten. Voor reizen die langer duren kunt u hier uw Lang op Reis verzekering afsluiten.

Naast de standaard reisverzekering, kunt u ook kiezen voor de speciale prijsvariant. Deze prijsvariant is gunstiger geprijsd, met een afwijkende dekking.

Wilt u ook een (aflopende) annuleringsverzekering afsluiten, dan kunt u dat via deze link zelf online regelen.

Heeft u vragen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.