Pott Assurantiën
Bel 076-5035436 of mail info@pott-assurantien.nl

Trouwdag

Of het nu gaat om uw trouwdag of om een huwelijksjubileum van bijvoorbeeld de Koperen (12½ jaar) of Zilveren (25 jaar) Bruiloft, voor veel mensen is de trouwdag één van de meest belangrijke gebeurtenissen en wordt deze dag tot in de puntjes voorbereid en geregeld. Kosten noch moeite worden gespaard om alles vlekkeloos te laten verlopen.

De kosten die met de trouwdag gemoeid zijn lopen aardig in de papieren en daarom is het goed om ook eens na te gaan, of een trouwdagverzekering wellicht geen goede optie is.

Stel dat de trouwdag niet door kan gaan, bijvoorbeeld doordat één van de ouders of één van de getuigen door een ongeval in het ziekenhuis beland, of dat de auto, waarmee ’s nachts na het feest de cadeau’s vervoerd werden, bij een aanrijding betrokken raakte en de helft van de huwelijkscadeau’s zijn vernield, dan is het fijn, dat er een Huwelijksdagpolis is om in ieder geval de financiële tegenvallers op te vangen.

Ook wanneer op het allerlaatste moment blijkt, dat de locatie waar u uw feest wilt geven plotseling niet meer gebruikt kan worden, dan biedt zo’n polis dekking.

De kosten van zo’n polis zijn te overzien, vanaf ca. 1½ % van het verzekerde bedrag kunt u al een heel stuk “gemoedsrust” kopen.

Neemt u eens contact met ons op voor de premies en voorwaarden.

Online aanvragen

Via deze link kunt u zelf direct uw trouwdag online verzekeren.