Pott Assurantiën
Bel 076-5035436 of mail info@pott-assurantien.nl

Arbeidsongeschiktheid

Iedere ondernemer is afhankelijk van een geregeld inkomen. Dat dit wellicht de ene maand veel hoger is dan de andere maand daar is hij aan gewend. Zelfs één of twee maanden meer uitgaven hebben dan inkomsten is geen ongebruikelijk fenomeen, daar zijn veelal reserves voor.

Wat echter als u – als ondernemer – voor langere tijd uit de roulatie bent wegens ziekte of ziekenhuisopname en revalidatie, of bijvoorbeeld zelfs voor meer dan 50% arbeidsongeschikt blijft?

Dan is het goed om te weten dat u destijds tijdig een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) heeft afgesloten, die periodiek het van tevoren afgesproken bedrag uitkeert.

U kunt uit verschillende mogelijkheden kiezen qua eindleeftijd, de periode van de wachttijd, het wel of niet opnemen van een jaarlijkse indexering, etc. etc.

De premie is fiscaal aftrekbaar en gebaseerd op uw keuze qua verzekerde bedragen, eindleeftijd e.d. én het beroep. Een AOV voor een boekhouder of homeopaat is namelijk voordeliger dan voor bijvoorbeeld een dakdekker of iemand die op een olieplatform werkt.

Indien u hierover meer informatie wenst te ontvangen, neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij rekenen u graag de mogelijkheden voor.