Pott Assurantiën
Bel 076-5035436 of mail info@pott-assurantien.nl

Ziektekosten

Wilt u voor uw werknemers een collectieve ziektekostenverzekering regelen, of heeft u liever dat ieder dat maar voor zich regelt? Alles is bij ons mogelijk.

Wij van Pott Assurantiën zijn meer dan gemiddeld gespecialiseerd op het gebied van het zorgstelsel. Of u nu vragen heeft over de dekking, de premiebetaling of de uitkeringen, wij kunnen u overal over informeren. Ook kunnen wij de polisdekking van de ene aanbieder naast die van de andere aanbieder zetten, zodat u gelijk kunt zien, waar de grote verschillen zitten.

Onze ziektekostendeskundigen rekenen met behulp van de computer voor u de beste prijs-kwaliteitverhouding uit, waarbij rekening gehouden wordt met de persoonlijke wensen. Gaan uw werknemers voor een naturapolis of kiezen zij toch liever een restitutiepolis met alle keuzevrijheid van dien? Is een eigen risico wel verstandig en moet men nu wel of niet de tandartsdekking bijsluiten?

Wat nu voordelig lijkt, kan in de toekomst tot ernstige financiële consequenties leiden. Een goed advies is daarom onontbeerlijk!

Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.