Een autoverzekering afsluiten

Vaak is de aanschaf van een auto een bezigheid, waarbij u uitgebreid zoekt, kijkt en vergelijkt eer u tot de aankoop over gaat. Het is natuurlijk in de 1e plaats een vervoersmiddel die u van A naar B hoort te brengen, maar veiligheid, uiterlijk, maandelijkse kosten en brandstofverbruik zijn zeker zaken waar u niet aan voorbij mag gaan.

Een goede & voordelige autoverzekering met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding hoort daar uiteraard bij en als u meer verzekeringen heeft lopen kan alleen de pakketkorting al oplopen tot 12%.

In ons premievergelijkingsprogramma kiezen wij samen met u de autoverzekering die het beste bij u past, bijvoorbeeld:

  • Een goedkope WA verzekering met gratis hulpverlening bij schade in binnen- en buitenland
  • Een WA + BEPERKT Casco verzekering, die naast de gratis hulpverlening ook dekking biedt bij autoruitschade, aanrijdingschade met loslopende dieren, brand, storm en (poging tot) diefstal e.d.
  • Een WA + Volledig Casco verzekering (allrisk), die nagenoeg iedere schade dekt.

LET OP : Als één van de weinige kantoren kunnen wij u ook de mogelijk bieden om bij de Beperkt Casco en bij de Volledig Casco verzekering een “3 jaar aanschafwaarde regeling” mee te verzekeren, als u een occasion koopt. Zo’n niet meer helemaal nieuwe auto kan bij ons uitstekend verzekerd worden.

Als u uw auto namelijk gekocht heeft bij een garage of handelaar (met KvK inschrijving), dan kan u het aankoopbedrag aanhouden als “verzekerde waarde”. Wordt de auto dan binnen drie jaar total loss verklaard of gestolen, dan geldt het aankoopbedrag als uitgangspunt voor de vast te stellen uitkering (en niet de dan geldende veel lagere dagwaarde). Dat kan duizenden Euro’s schelen in de vergoeding die dan verstrekt wordt in vergelijking met veel andere autoverzekeringen.

Op het moment, dat u dan dus een andere auto moet gaan aanschaffen heeft u een veel ruimer budget.

Heeft u schade? Dan blijkt pas wat een goede assurantietussenpersoon voor u kan doen. U belt en wij proberen u zo veel mogelijk te “ontzorgen”: wij overleggen samen met u welke stappen er ondernomen moeten worden en adviseren u bij de keuze van garage. De ene of de andere reparateur kan u namelijk een paar honderd Euro eigen risico schelen en vlak ook het “gratis vervangend vervoer” niet uit. Een huurauto die u zelf moet regelen brengt altijd extra kosten met zich mee. Wij weten precies waar u moet zijn.

Kortom: voor een goede, voordelige autoverzekering MET een super service, hoge pakketkortingen en uitstekende voorwaarden moet u bij Pott Assurantiën zijn.

Onze tarieven zijn zeker concurrerend met de internetaanbieders en offertes zijn altijd gratis!

Contactgegevens

Per mei 2018 werd Pott Assurantiën door klanten gewaardeerd op een 9,9 bij Advieskeuze.nl (een vergelijkingssite van de Consumentenbond)

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Pott Assurantiën?

Bel of mail ons en maak vrijblijvend een afspraak.


Maak snel een afspraak

076-5035436

Naar contact
Buy now