Een hypotheek afsluiten

Eindelijk uw droomhuis gevonden of bent u juist op zoek naar een hypotheek met (veel) lagere maandlasten?

Bij Pott Assurantiën bent u dan gegarandeerd aan het juiste adres! Wij worden niet voor niets heel hoog gewaardeerd door onze klanten op advieskeuze.nl (een vergelijkingssite van de Consumentenbond).

Een hypotheek afsluiten is een ingewikkelde zaak. Er komt van alles bij kijken waar u niet dagelijks mee te maken heeft. De weg naar het afsluiten van de juiste hypotheek is niet de eenvoudigste en vaak komt u veel obstakels tegen, waarbij WIJ echt het verschil kunnen maken en u grotendeels kunnen “ontzorgen” zo als dat zo mooi heet.

Onze hypotheekadviseurs maken samen met u, in een persoonlijk gesprek, een totaalplaatje, waarbij in het bijzonder gekeken wordt naar uw gezinssituatie, uw (toekomstige) inkomen en uiteraard naar uw wensen.

Een 1e gesprek is kosteloos en u krijgt dan al meteen een goede indruk van onze werkwijze, wat uw hypotheekmogelijkheden zijn en welke kosten er verder nog om de hoek komen kijken.

Wij werken samen met nagenoeg elke bank en met vrijwel alle financieringsinstellingen, zodat wij kunnen kiezen uit vele lage rentes & hypotheekmogelijkheden en u een onafhankelijke aanbieding kunnen doen, die precies aansluit bij uw situatie.

Nu even een paar uurtjes tijd investeren in een goed “op maat gemaakt” advies, kan er voor zorgen, dat u in de loop der jaren duizenden Euro’s voordeliger uit bent dan elders.

Belt u ons eens voor het maken van een afspraak. Hieraan zijn géén kosten verbonden.
Per mei 2021 werd Pott Assurantiën door klanten gewaardeerd met een 10 bij Advieskeuze.nl

Contactgegevens

De zeer persoonlijke en deskundige dienstverlening door Pott Assurantiën wordt erg hoog gewaardeerd, kijkt u maar eens voor reviews van bestaande klanten op Advieskeuze.nl

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Pott Assurantiën?

Bel of mail ons en maak vrijblijvend een afspraak.


Maak snel een afspraak

076-5035436

Naar contact
Buy now